'Rentree Ibrahimovic in Europa komt steeds dichterbij: 4 miljoen euro per seizoen'

'Rentree Ibrahimovic in Europa komt steeds dichterbij: 4 miljoen euro per seizoen'

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 14:52wo 14-11-2018 om 14:52

Een rentree van Zlatan Ibrahimovic op de Europese velden komt volgens Italiaanse media steeds dichterbij. Sky Italia meldt dat Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de 37-jarige goalgetter, 'dagelijks contact' heeft met AC Milan. Een akkoord tussen beide partijen nadert. 

Milan wil er volgens diverse bronnen álles aan doen om Ibrahimovic in januari in te lijven. Momenteel staat de Zweedse spits onder contract bij LA Galaxy. Daar scoort hij sinds zijn entree aan de lopende band. Milan kent opnieuw een moeizaam seizoen in eigen land en ziet in Ibrahimovic nog altijd een speler die het verschil kan maken. 

De Zweed verdient momenteel in de VS een jaarsalaris van slechts anderhalf miljoen dollar. Dat bedrag wordt overigens ruimschoots gecompenseerd met lucratieve sponsordeals en bonussen. Sky Italia schrijft dat Ibrahimovic en Raiola bereid zijn om tegen een loon van circa vier miljoen per seizoen aan de slag te gaan in Milaan. 

Voorlopig is er nog één probleem: Ibrahimovic wil graag een contract voor anderhalf jaar bij zijn oude club. Milan denkt zelf aan een deal voor zes maanden, met optie op verlenging. De verbintenis van de spits in Los Angelos loopt door tot eind 2019. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws