Geblesseerde Thomas: 'Inmiddels is de band met de spelers van PSV heel goed'

Geblesseerde Thomas: 'Inmiddels is de band met de spelers van PSV heel goed'

Gepubliceerd: donderdag 15 november 2018 om 17:54do 15-11-2018 om 17:54

Ryan Thomas is druk bezig met zijn herstel bij PSV. Enkele dagen nadat hij zijn contract ondertekende werd hij getroffen door het noodlot: Thomas liep een zware kruisbandblessure op.

"De operatie is elf weken geleden en ik kan al meer dingen doen. Dat is mentaal ook heel goed voor me", vertelt Thomas aan PSV TV. De Nieuw-Zeelander heeft steun van zijn ouders. "Mijn ouders zijn wel in Eindhoven, maar mijn broer en zus zijn nog in Nieuw-Zeeland. Mijn ouders zijn een maand nadat ik naar PSV kwam naar Eindhoven verhuisd."

"Het gebeurde al op de vierde dag", vertelt Thomas, die vervolgens iedere dag doorbracht in het revalidatiecentrum. "De eerste zes weken was ik hier elke dag. Drie of vier weken later ging ik wel naar De Herdgang om te lunchen en praten met mijn teamgenoten om iedereen wat beter te leren kennen. Inmiddels is de band met de spelers heel goed. Ik kom daar nu vier keer per week. Ik heb iedereen veel beter leren kennen."

"Sinds zes weken kom ik vier keer per week op De Herdgang. Iedereen was heel aardig voor me en als ik hulp nodig had, dan kon ik altijd bij hen terecht. Dat geldt ook voor de trainers."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws