El Mundo Deportivo: Eriksen tipt 'excellent' Ajax-duo bij Tottenham Hotspur

El Mundo Deportivo: Eriksen tipt 'excellent' Ajax-duo bij Tottenham Hotspur

Gepubliceerd: vrijdag 16 november 2018 om 10:32vr 16-11-2018 om 10:32

Een nieuwe dag, een nieuw artikel van El Mundo Deportivo over Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. Dit keer worden Tottenham Hotspur en Christian Eriksen erbij betrokken.

De Spaanse sportkrant schrijft vrijdag dat Eriksen intern heeft aangegeven dat Tottenham vól voor de komst van zowel De Ligt als De Jong moet gaan. De Deense spelmaker ziet in de twee 'excellente' toptalenten van Ajax uitstekende versterkingen voor volgend seizoen. De Ligt speelde in de Ajax-opleiding toen Eriksen nog in Amsterdam actief was, De Jong niet.

De Ligt en De Jong zouden niet de eerste Ajacieden zijn die Amsterdam verruilen voor Noord-Londen. Davinson Sánchez, Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Eriksen gingen het duo de laatste jaren voor. Afgelopen zomer was Tottenham de enige club in het Engelse profvoetbal die geen enkele nieuwe speler aantrok, maar daar moet volgend seizoen verandering in komen.

Het is geen geheim dat Ajax-directeur Marc Overmars in de winterstop niet wil praten over een vertrek van De Ligt en De Jong. De verdediger en middenvelder, die op dit moment bij het Nederlands elftal zitten, zijn samen zo'n 150 miljoen euro waard.

Lees ook: 'Als Eriksen vertrekt, dan zou Frenkie de Jong een goede aanwinst zijn voor Spurs'

Poll

De Ligt en De Jong gaan voor meer dan 150 miljoen

(11444 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws