Ex-Eredivisie-spelers reageren op lullige foto: “Veel berichtjes gekregen”

Ex-Eredivisie-spelers reageren op lullige foto: “Veel berichtjes gekregen”

Gepubliceerd: vrijdag 16 november 2018 om 16:52vr 16-11-2018 om 16:52

Een selfie van AC Milan-speler Raoul Bellanova met Cristiano Ronaldo ging afgelopen week de wereld over, omdat Juventus-verdediger Giorgio Chiellini in de achtergrond geen kleren aanhad. Twee voormalig Eredivisie-spelers maakten een identieke fout.

De Belgische eerstedivisionist KV Mechelen vierde onlangs de periodetitel uitbundig in de kleedkamer. Onur Kaya (ex-Vitesse) zette daarvan een foto op Instagram, maar daarop gaf Lucas Bijker, oud-speler van SC Cambuur en sc Heerenveen, net iets te veel prijs. Zijn jongeheer was te zien. De Nederlander kan er wel om lachen. "Er zijn ergere dingen in deze wereld", reageert de verdediger in Het Nieuwsblad.

Positief bekijken
"Ik had ­natuurlijk ­liever gehad dat deze foto niet op het internet was ­verschenen, maar ik maak mij er niet druk in. Of Kaya de foto per ongeluk heeft gepost? Ik hoop het", lacht Bijker. "Ik heb hem er niet op ­aangesproken. Sinds die foto heb ik wel veel ­berichtjes gekregen van oude ­bekenden. Laten we het dus positief bekijken: die mensen zijn mij nog niet vergeten."

Kaya werd door teamgenoten subtiel op zijn fout gewezen, waarna hij de foto verwijderde en een gecensureerd versie plaatste.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#bambam #firstperiod #win #

Een bericht gedeeld door onur kaya (@onurkaya3434) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws