'Ik denk dat iedereen begrijpt dat ik op dit moment niet tevreden ben bij PSV'

'Ik denk dat iedereen begrijpt dat ik op dit moment niet tevreden ben bij PSV'

Gepubliceerd: zaterdag 17 november 2018 om 21:28za 17-11-2018 om 21:28

Bart Ramselaar herhaalt dat hij absoluut niet happy is bij PSV. De middenvelder moet zijn wedstrijden spelen bij Jong PSV, dat zaterdagavond speelde tegen Jong AZ. Ramselaar scoorde in die wedstrijd.

Ramselaar is behoorlijk teleurgesteld dat hij in het eerste elftal niet aan de bak komt. "Ja, natuurlijk. Niemand zou in mijn positie tevreden zijn", vertelt hij aan FOX Sports. "Natuurlijk ben ik teleurgesteld, maar zo gaat het soms in het voetbal. Ik moet hard werken en altijd honderd procent geven. Dat is het enige wat ik kan doen."

Ramselaar is niet bezig met een eventuele transfer, vertelt hij. "Ik kijk meer naar de korte termijn. Deze wedstrijd was belangrijk om in het ritme te komen. Dat is het belangrijkste op dit moment. Of ik 1 januari nog bij PSV speel? Dat weet ik niet, maar daar wil ik het liever niet over hebben. Ik wil hier slagen, maar ik denk dat iedereen begrijpt dat ik op dit moment niet tevreden ben. Voor de rest wil ik er niet te veel over zeggen."

De middenvelder geeft toe dat hij met mensen binnen PSV spreekt over zijn situatie. "Natuurlijk praat ik over de situatie met mijn trainer en de mensen om me heen, maar ik kijk naar de korte termijn. Het belangrijkste is dat ik fit blijf. Vandaag was een goede stap."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws