Miljoenenaankoop PSV: 'Ik leef van goals, stapje voor stapje gaat alles beter'

Miljoenenaankoop PSV: 'Ik leef van goals, stapje voor stapje gaat alles beter'

Gepubliceerd: zondag 18 november 2018 om 07:39zo 18-11-2018 om 07:39

Na een jaar vol fysieke malheur, lijkt Maximiliano Romero eindelijk los te komen bij PSV. De negentienjarige spits scoorde zaterdag twee keer in het duel van de beloften met Jong AZ (3-1).

Romero beseft dat hij nog vaker had kunnen scoren tegen de Alkmaarders. "Laros (Duarte, red.) gaf me ook nog een goede bal en die had er ingekund. Maar ik ben blij met deze goals en de overwinning", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. "Spitsen leven nu eenmaal van doelpunten en daarop ben ik zeker geen uitzondering. Ook ik leef van goals."

De Argentijn voelt zich op zijn gemak bij PSV, hoewel communiceren in het Nederlands lastig gaat. "Een aantal jongens helpt me goed en onder meer met Gastón Pereiro kan ik natuurlijk goed praten. De Nederlandse taal is niet makkelijk, maar stapje voor stapje gaat alles iets beter. Ook op het veld is dat zo. De komende dagen ga ik weer goed trainen en steeds probeer ik weer een stapje omhoog te zetten, om straks klaar te zijn voor de minuten die in het eerste elftal kunnen komen."

Romero is in ieder geval op de goede weg. "Ik ben blij dat ik nu ook rendement heb voor de ploeg."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws