NEC'er foetert op vierde man: 'Als hij toch niets ziet, laat die dan lekker thuis'

NEC'er foetert op vierde man: 'Als hij toch niets ziet, laat die dan lekker thuis'

Gepubliceerd: maandag 19 november 2018 om 09:04ma 19-11-2018 om 09:04

NEC verspeelde zondag vlak voor tijd twee punten tegen Sparta: 1-1. Volgens doelpuntenmaker Sven Braken had de gelijkmaker nooit mogen tellen. Na het puntenverlies staan de Nijmegenaren op een teleurstellende achtste plek in de Keuken Kampioen Divisie.

"Iedereen kon toch zien dat er voor die goal een overtreding op Rens van Eijden wordt gemaakt?", aldus de spits na afloop tegenover De Gelderlander. "Ik snap zoiets niet in de arbitrage. Er is zelfs een vierde man aanwezig. Maar als je toch niets ziet, laat die dan lekker thuis. Dat daar geen communicatie met elkaar is, vind ik ongelofelijk. Maar dat levert nu wel een enorme kater op."

"Wij moeten nu natuurlijk niet praten over het kampioenschap", vervolgt de aanvaller van NEC. "Ja, die druk is er wel. NEC moet promoveren." Hoewel het resultaat tegen Sparta niet honderd procent bevredigend was, maakte zijn ploeg wel een goede indruk, vond Braken. "Ik voel vooral de mokerslag van de late gelijkmaker. Dan nog: we geven wél een signaal af. Hoe pijnlijk het resultaat ook is, hiermee kunnen we vooruit."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws