Transfernieuws uit Italië: Atalanta en SPAL op de tribune voor Fortuna-duo

Transfernieuws uit Italië: Atalanta en SPAL op de tribune voor Fortuna-duo

Gepubliceerd: dinsdag 20 november 2018 om 15:17di 20-11-2018 om 15:17

Lisandro Semedo (foto) en André Vidigal hebben zich in de kijker gespeeld bij Italiaanse clubs. Dat beweert geruchtenmachine Calciomercato althans. Volgens die website hebben scouts van Atalanta Bergamo en SPAL het oog laten vallen op het Portugese duo van Fortuna Sittard. 

De 22-jarige Semedo is dit seizoen basisklant bij promovendus Fortuna. In twaalf competitieduels was hij goed voor twee treffers en één assist. Afgelopen seizoen werd Semedo gehuurd van Apollon Limassol. In de zomer lijfde Fortuna hem definitief in. 

Vidigal (20) werd in het seizoen 2017/18 door de Limburgers gehuurd van Académica Coimbra. De aanvaller maakte tijdens zijn eerste maanden dusdanig veel indruk dat Fortuna al in december besloot om een koopoptie in het huurcontract te lichten. Dit seizoen scoorde Vidigal twee keer. 

Nu staan Semedo en Vidigal volgens Calciomercato dus in de belangstelling van Atalanta en SPAL. Atalanta haalde de afgelopen jaren meerdere spelers uit de Eredivisie naar Italië. Op dit moment zijn Oranje-international Marten de Roon, Hans Hateboer en Robin Gosens in dienst de nummer acht van de Serie A. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws