'Het gaat gebeuren: Zlatan bereikt persoonlijk akkoord en keert terug naar Europa'

'Het gaat gebeuren: Zlatan bereikt persoonlijk akkoord en keert terug naar Europa'

Gepubliceerd: dinsdag 20 november 2018 om 19:28di 20-11-2018 om 19:28

Het lijkt er vooralsnog echt op dat Zlatan Ibrahimovic terugkeert in Europa. La Gazzetta dello Sport meldt dinsdag dat de spits van LA Galaxy een persoonlijk akkoord heeft bereikt met AC Milan.

Zowel Zlatan als LA Galaxy ontkent al een tijdje in alle toonaarden, maar in Italië weten ze zeker dat de 37-jarige Zweed zijn rentree gaat maken in Europa. Media in Italië schrijven er al weken over en volgens La Gazzetta is het dan echt bijna rond. Zlatan keert terug naar Europa, gaat opnieuw bij Milan spelen en tekent een contract voor een half jaar ter waarde van twee miljoen euro.

Zlatan is volgens La Gazzetta in afwachting van het verlossende telefoontje van Milan-president Leonardo. De spits had elders meer kunnen verdienen, maar is bereid om salaris in te leveren. Het is de bedoeling dat de oud-spits van Ajax, Juventus, Internazionale, FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Manchester United een contract tekent voor een half jaar, dat met een jaar verlengd kan worden. Zlatan speelde van 2010 tot 2012 al voor Milan.

Zlatan wil vertrekken uit Amerika omdat LA Galaxy er niet in is geslaagd zich te plaatsen voor de play-offs, ondanks dat de spits met 22 goals behoorlijk wat heeft bijgedragen aan de totale productie.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws