Update: 'Van Persie groot vraagteken, korte invalbeurt hoogst haalbare'

Update: 'Van Persie groot vraagteken, korte invalbeurt hoogst haalbare'

22-11-2018 22:52
13

Goed nieuws voor Feyenoord: Ridgeciano Haps traint donderdag mee met de groep. De verdediger kampt al sinds het begin van het seizoen met een beenblessure, maar is op de weg terug.

Dat meldt RTV Rijnmond. De verwachting is dat Haps na de winterstop ook weer speelminuten kan maken. Bij de Rotterdammers keerden verder Tonny Vilhena en Luis Sinisterra terug op het trainingsveld. Sinisterra was geblesseerd, Vilhena was met Oranje op pad.

Robin van Persie neemt nog steeds geen deel aan de groepstrainingen van de nummer drie van de Eredivisie. Rijnmond meldt dat de aanvaller zich later individueel op het trainingsveld meldde en wat oefeningen deed. Eerder werkte Van Persie binnen een programma af. 

Verder ontbraken Nicolai Jørgensen en Renato Tapia. Zij sluiten vrijdag weer aan. De Rotterdammers hebben dan nog twee dagen om zich voor te bereiden op de hervatting van de competitie. Komende zondag komt FC Groningen op bezoek in de Rotterdamse Kuip.

Update 22.52: Feyenoord lijkt het zonder Van Persie te moeten stellen tegen FC Groningen. Volgens het Algemeen Dagblad is de routinier nog niet volledig hersteld van zijn spierblessure, die hem tegen Heracles Almelo al aan de kant hield. Van Persie kan wellicht nog invallen tegen de Noorderlingen, maar dat lijkt het hoogst haalbare voor de routinier.