'PSV helder over toekomst Arnesen: 'Gaat in geen enkele functie naar Anderlecht''

'PSV helder over toekomst Arnesen: 'Gaat in geen enkele functie naar Anderlecht''

22-11-2018 12:12
23

Frank Arnesen wordt niet de nieuwe sportief directeur van Anderlecht. De Eindhovenaren hebben in een reactie laten weten dat Arnesen in geen enkele functie aan de slag gaat bij de Belgische topclub.

Dat meldt Het Nieuwsblad. 'Frank Arnesen blijft bij PSV. Hij gaat niet naar Anderlecht, in geen enkele functie', zo zou de reactie van PSV richting het Belgische medium zijn geweest. 'PSV wil gebruik blijven maken van het netwerk van Arnesen en daar past een functie bij Anderelecht niet bij', schrijft Het Nieuwsblad.

De 62-jarige Arnesen stond op de shortlist van Michael Verschueren om de nieuwe sportief directeur te worden. Samen met Pär Zetterberg zou de Deen het sportieve beleid moeten verzorgen. Bij PSV, waar Arnesen in de Raad van Commissarissen zit, voelen ze daar echter niets voor.

Arnesen speelde van 1983 tot 1985 voor de Belgische grootmacht. Later was hij technisch directeur bij onder meer PSV, Tottenham Hotspur en Chelsea. Sinds juni 2017 is hij actief bij de RvC van PSV. Hij was destijds de opvolger van Hans van Breukelen.