Opwinding in de Keuken Kampioen Divisie: gehele top-drie weet niet te winnen

23-11-2018 21:53
55

De gehele top-drie van de Keuken Kampioen Divisie heeft vrijdagavond niet gewonnen. Koploper Go Ahead Eagles ging in eigen huis onderuit, terwijl achtervolgers Den Bosch en Sparta niet verder kwamen dan een gelijkspel.

Sparta Rotterdam - Jong PSV
Sparta is er niet in geslaagd om de beloften van PSV te verslaan op Het Kasteel. In Rotterdam golfde het spel op en neer, zonder dat een van beide ploegen echt aanspraak maakte op de zege. Het duel eindigde dan ook in 0-0.

FC Den Bosch - SC Cambuur
Ook FC Den Bosch heeft een uitgelezen kans laten liggen om de koppositie over te nemen in de Keuken Kampioen Divisie. Kort na rust incasseerden de Brabanders de 0-1 van Cambuur. Pas tien minuten voor tijd kwam de nummer twee langszij: Danny Verbeek zorgde voor de gelijkmaker. Verder dan dat kwam Den Bosch niet.

Go Ahead Eagles - TOP Oss
In navolging van Den Bosch en Sparta heeft ook koploper Go Ahead nagelaten om drie punten te pakken vrijdagavond. Middenmoter TOP Oss deed lange tijd goed mee op de Adelaarshorst en Huseyin Dogan beloonde de goede wedstrijd van zijn ploeg na 85 minuten spelen. Het betekende alweer zijn dertiende doelpunt van het seizoen: 0-1.