LIVE-discussie: Advocaat houdt spitsen op de bank, Van de Pavert krijgt voorkeur

LIVE-discussie: Advocaat houdt spitsen op de bank, Van de Pavert krijgt voorkeur

25-11-2018 14:15
17

Voor eigen publiek willen FC Utrecht en trainer Dick Advocaat zich zondagmiddag herstellen van de nederlaag bij Vitesse van twee weken geleden. De Graafschap komt op bezoek in stadion Galgenwaard. De wedstrijd begint om 14.30 uur. 

Advocaat kiest voor een viermansmiddenveld met Joris van Overeem, Sander van de Streek, Simon Gustafson en Urby Emanuelson. Voor spitsen als Cyriel Dessers en Nick Venema is geen plek in de basiself. Oussama Tannane en Gyrano Kerk vormen de voorhoede. 

Wedden

Meer odds

De Graafschap-trainer Henk de Jong zag zijn elftal twee weken terug in eigen huis met 4-1 verliezen van PSV. Ten opzichte van dat duel is Ted van de Pavert teruggekeerd in de basiself. Hij neemt in de achterhoede van De Superboeren de plek over van Bart Straalman. 

Bij winst op De Graafschap kan Utrecht klimmen naar de vierde plek, over Heracles Almelo heen. 

De opstellingen

Utrecht: Jensen, Klaiber, Letschert, Janssen, Van der Maarel, Van Overeem, Van de Streek, Gustafson, Emanuelson, Tannane en Kerk

De Graafschap: Jurjus, Owusu, S. Nieuwpoort, Van de Pavert, L. Nieuwpoort, Tutuarima, Bakker, El Jebli, Klaasen, Narsingh en Serrarens