VP's Elftal van de Week: PSV-trio, fenomeen van FC Utrecht en één Ajacied

VP's Elftal van de Week: PSV-trio, fenomeen van FC Utrecht en één Ajacied

26-11-2018 09:00
37

Met elk drie spelers zijn FC Utrecht en PSV hofleverancier voor VP's Elftal van de Week. Ook Ajax is met één speler vertegenwoordigd.

Mickey van der Hart (PEC Zwolle)
Het opnieuw verliezende PEC incasseerde drie doelpunten tegen ADO, maar aan de doelman lag het niet. Van der Hart trok vooral in de tweede helft een breed scala aan reddingen uit de kast.

Angeliño (PSV)
Eén van de beste spelers van de Eredivisie speelt linksachter bij PSV. Angeliño is een voetballer om van te houden. Woensdag kan hij zijn transferwaarde verder opkrikken tegen FC Barcelona.

Willem Janssen (FC Utrecht)
Sinds de aanstelling van Dick Advocaat bij Utrecht gaat het ook met Janssen crescendo. De aanvoerder maakte tegen De Graafschap alweer zijn derde doelpunt van het seizoen.

Nicolas Tagliafico (Ajax)
Een van de betere Ajacieden, zaterdagavond in Breda. De Argentijn is zelden tot nooit op een foutje te betrappen en was weer belangrijk met een assist, zijn derde van het seizoen.

Mark Diemers (Fortuna Sittard)
De oud-speler van SC Cambuur, FC Utrecht en De Graafschap is een schot in de roos voor Fortuna Sittard dit seizoen. Was de beste speler bij de promovendus tegen Heracles Almelo.

Oussama Tannane (FC Utrecht)
Eindelijk krijgen we de echte Tannane te zien bij FC Utrecht. Met twee assists had hij een groot aandeel in de eclatante overwinning op De Graafschap (5-0).

Martin Odegaard (Vitesse)
Ook Odegaard lijkt verlost van zijn ketenen. Het Noorse talent, nog altijd maar 19 jaar oud, weet zijn goede spel sinds een paar weken ook om te zetten in doelpunten en assists.

Nasser El Khayati (ADO Den Haag)
Wat moet ADO zonder El Khayati? De club heeft dit seizoen zeventien keer gescoord en de stilist was bij veertien van deze goals direct betrokken. Vier keer leverde hij een assist, tien keer was hij de doelpuntenmaker.

Hirving Lozano (PSV)
Nee, zijn doelpunten waren niet van de hoogste moeilijkheidsgraad, maar Lozano staat na zijn dubbelslag wel weer mooi op tien competitiegoals dit seizoen. De Mexicaan hoort bij de beste spelers van de Eredivisie.

Nick Venema (FC Utrecht)
Een fenomeen, deze negentienjarige spits van Utrecht. Maakte een hattrick tegen Jong Ajax, mocht zondag als beloning voor zijn scoringsdrift invallen tegen De Graafschap en was meteen goed voor twee treffers.

Luuk de Jong (PSV)
Messi, Messi, Luukie komt eraan. De PSV-aanvoerder verkeert in de vorm van zijn leven en onderstreepte dat zaterdagavond tegen sc Heerenveen met een geweldige omhaal.