'Ik heb me laten afleiden door mogelijke transfers, dat is me slecht bevallen'

'Ik heb me laten afleiden door mogelijke transfers, dat is me slecht bevallen'

26-11-2018 08:25
11

Mimoun Mahi houdt zich op dit moment niet bezig met een vertrek. De aanvaller van FC Groningen, die een aflopend contract heeft, staat wél open voor een nieuwe uitdaging.

Mahi was de laatste twee seizoenen dicht bij een transfer, maar eind 2018 speelt hij nog steeds bij Groningen. Door een aantal blessures kwam het in de tussentijd nog niet van een contractverlenging, waardoor hij - zoals de zaken er nu voorstaan - na dit seizoen transfervrij is.

"We zijn in gesprek, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik met mijn zaakwaarnemer heb afgesproken dat ik dat volledig aan hem overlaat. Ik wil me kunnen concentreren op mijn fitheid en het voetballen", vertelt Mahi aan het Dagblad van het Noorden.

"Ik heb me de afgelopen jaren vaker laten afleiden door mogelijke transfers. Dat is me slecht bevallen. Ik kreeg blessures die ook met stress te maken hadden. Vandaar dat ik heb gezegd, regel jij het maar, kijk of we eruit kunnen komen en sein me maar in als het zover is."

Mahi flirtte zondagavond nog met Feyenoord, dat in De Kuip met 1-0 te sterk was voor Groningen. Volgens het Dagblad van het Noorden staat er nog een 'oude belofte open om, tegen bepaalde voorwaarden, bij te tekenen'.

Lees ook: 'Echt ongekend mooi, Feyenoord zou een geweldige club zijn voor mij'