Tadic zeer verontwaardigd: 'Ze schopten onze fans, deze overwinning is voor hen'

Tadic zeer verontwaardigd: 'Ze schopten onze fans, deze overwinning is voor hen'

Gepubliceerd: dinsdag 27 november 2018 om 22:24di 27-11-2018 om 22:24

Dusan Tadic nam tegen AEK Athene (0-2) beide treffers van Ajax voor zijn rekening, maar hij wond zich na afloop behoorlijk op over de onrust op de tribunes. De Serviër hekelt de Griekse aanhang en de manier van ingrijpen van de politie.

Acht Ajax-fans raakten gewond in het Olympisch Stadion. "Ze schopten onze fans. Dan wil je iets terugdoen op het veld voor ze. Deze overwinning is voor de fans en iedereen die van Ajax houdt", laat Tadic weten aan de NOS.

De dertigjarige aanvaller is een stuk meer te spreken over het resultaat. "Het was geweldig teamwerk. We wisten dat het moeilijk ging worden, want zij speelden zeer verdedigend. We moesten geduldig zijn en zorgen dat ze vermoeid raakten. Dat deden we. We wisten dat in de tweede helft kansen zouden komen."

Tadic is niet verrast door de goede prestaties van Ajax in Europa. "Ik had dit verwacht, want ik wil dat Ajax in de Champions League speelt. Dat verdient deze club. Nadat we ons geplaatst hadden, werd ons doel om de volgende ronde te halen. Nu we dat bereikt hebben, willen we eerste worden in deze groep. Als dat lukt treffen we een makkelijkere tegenstander."

Ook voor opponenten als FC Barcelona en Juventus loopt Tadic desondanks niet weg. "Wij zijn Ajax. We geloven in onszelf."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Pakt Ajax ten koste van Bayern nog de eerste plaats?

(2113 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws