'Van Bommel past team niet aan tegen Barça: dezelfde elf namen bij PSV'

'Van Bommel past team niet aan tegen Barça: dezelfde elf namen bij PSV'

28-11-2018 07:13 Laatste update: 08:21
42

PSV-trainer Mark van Bommel houdt woensdagavond tegen het grote FC Barcelona vast aan zijn basiself. Het Algemeen Dagblad verwacht niet dat de oefenmeester zijn opstelling aanpast. 

Van Bommel kiest al vrijwel het gehele seizoen voor dezelfde elf namen. Jeroen Zoet, Denzel Dumfries, Daniel Schwaab, Nick Viergever, Angelino, Jorrit Hendrix, Pablo Rosario, Gastón Pereiro, Steven Bergwijn, Luuk de Jong en Hirving Lozano spelen wanneer ze fit zijn. Het AD voorspelt dat die elf spelers ook tegen Barça aan de aftrap verschijnen.

Wedden

Meer odds

Dat betekent dus waarschijnlijk ook dat Van Bommel met PSV van eigen kracht wil uitgaan tegen de regerend kampioen van Spanje. Het was óók een optie om bijvoorbeeld captain Luuk de Jong te vervangen voor een snelle aanvaller, meer achterover te leunen en op die manier te trachten om te profiteren van de ruimtes die Barcelona achterin laat.

PSV pakte één punt uit z'n eerste vier groepsduels in de Champions League. De koploper van Nederland móet woensdag winnen om uitzicht te houden op overwinterin in Europa. 

Vermoedelijke opstelling PSV: Zoet, Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino, Hendrix, Rosario, Pereiro, Bergwijn, De Jong en Lozano.

Lees ook: Van Bommel wil volle bak tegen Barcelona: 'Houden geen rekening met zondag'