Willem II-aanvaller in onzekerheid: 'Na laatste wedstrijd dit jaar balans opmaken'

Willem II-aanvaller in onzekerheid: 'Na laatste wedstrijd dit jaar balans opmaken'

28-11-2018 15:20 Laatste update: 15:23
13

De toekomst van Jordy Croux bij Willem II is onzeker. De aanvaller van Willem II gaat zich in de winterstop eventueel beraden over zijn toekomst. Het contract van Croux in Tilburg loopt komende zomer af.

Bij de contracten van Croux, Fran Sol en Donis Advdijaj heeft Willem II de eenzijdige optie het contract voor 1 april, 1 mei of 1 juni met een jaar te verlengen. Croux komt van die drie momenteel het minst aan spelen toe. Soms stelt trainer Adrie Koster zelfs een verdediger of middenvelder op als rechtsbuiten. "Dat doet pijn. Ik ben ook geen twintig meer", erkent Croux tegenover het Brabants Dagblad.

De Belg wil graag zijn basisplaats veroveren en denkt nog niet aan een vertrek. "Ik wil pas na de laatste wedstrijd dit kalenderjaar de balans opmaken. Dan ga ik eventueel met mijn zaakwaarnemer overleggen."

Willem II wil voor de winterstop met Elmo Lieftink en tweede spits Kristófer Kristinsson om de tafel. Zij beschikken namelijk over een aflopend contract waarin geen eenzijdige optie om te verlengen is opgenomen.