Van Persie traint volledig mee, verdediger eerder naar binnen richting 'PSV'

Van Persie traint volledig mee, verdediger eerder naar binnen richting 'PSV'

28-11-2018 19:21 Laatste update: 19:23
9

Een opsteker voor Feyenoord richting de Eredivisie-topper tegen PSV van zondag. Robin van Persie, clubtopscorer met zes goals, kon net als dinsdag alles met de groep meedoen en de verwachting is dat hij fit is voor het treffen in De Kuip.

"Ik ben blij dat hij terug is", laat trainer Giovanni van Bronckhorst weten aan Feyenoord TV. "Deze week bekijken we wat Robin allemaal kan doen. Later deze week moet dan duidelijk worden hoe hij ervoor staat en wat er zondag mogelijk is tegen PSV." De aanvoerder miste door een spierblessure de duels met Heracles Almelo en FC Groningen.

Feyenoord kreeg niet alleen goed nieuws. Eric Botteghin heeft de woensdagtraining niet helemaal afgemaakt, meldt RTV Rijnmond. De Braziliaanse verdediger ging eerder naar binnen, maar de reden daarvan is nog niet bekend.

Jeremiah St. Juste en Luis Sinisterra ontbraken woensdag, omdat ze niet op tijd terug waren uit Engeland. Daar boekte Jong Feyenoord dinsdag een 8-0 zege op Sparta Praag. Ridgeciano Haps, die tot de winterstop is uitgeschakeld, trainde woensdag binnen.