'Chelsea-talent heeft nog steeds niet bijgetekend: topclubs ruiken bloed'

'Chelsea-talent heeft nog steeds niet bijgetekend: topclubs ruiken bloed'

29-11-2018 21:54
22

Chelsea dreigt de talentvolle aanvaller Callum Hudson-Odoi kwijt te raken, vermoedt The Evening Standard. De achttienjarige jeugdinternational krijgt dit seizoen niet veel kansen in het eerste elftal en zou gevolgd worden door meerdere Europese grootmachten.

Onder meer Bayern München en Juventus liggen volgens The Evening Standard op de loer. Chelsea is op de hoogte van de buitenlandse belangstelling en wil het contract van het zelf opgeleide talent verlengen. Hudson-Odoi kreeg in de zomer al de gelegenheid om tot medio 2023 bij te tekenen, maar heeft dat tot op heden niet gedaan.

The Blues lijken bereid om het talent na de winterstop te verhuren, op voorwaarde dat hij bijtekent. Hudson-Odoi zou daar echter niet happig op zijn en lijkt alvast voorzichtig na te denken over zijn sportieve toekomst.

De aanvaller deed aan het begin van het seizoen zestig minuten mee in de Community Shield-wedstrijd tegen Manchester City, maar werd sindsdien alleen in de Europa League ingezet. Donderdagavond staat hij in de basis tegen PAOK Saloniki. Chelsea is overigens al door en heeft tegen de Grieken niets meer om voor te spelen.