Van de Beek over interessante uitspraken Huntelaar: Op die leeftijd mag dat wel

Van de Beek over interessante uitspraken Huntelaar: "Op die leeftijd mag dat wel"

30-11-2018 15:12
20

Donny van de Beek heeft nooit les gehad over hoe hij zich moet gedragen tijdens interviews. De Ajacied houdt er wel rekening mee dat hij in de media lang niet alles kan zeggen. 

"Ik heb nooit mediatraining gehad, ook vroeger niet. Je leert het vanzelf wel", zegt Van de Beek in gesprek met AT5. Of de interviews soms een beetje saai worden? "Ja, maar je kan ook niet alles zeggen. Tenminste, je kan wel alles zeggen, maar soms moet je natuurlijk wel even nadenken over wat je zegt. Met sommige dingen moet je rekening houden, die kan je niet op camera zeggen. Mediatraining kunnen wij wel krijgen overigens, als je aangeeft dat je dat wil."

"Ik kijk nooit interviews van mijzelf terug. Ik vind het nooit lekker om mijn gezicht op tv te zien. Dat vind ik nooit leuk", aldus de Ajax-middenvelder. "Maar ik heb er geen problemen mee om geïnterviewd te worden. Er zijn wel leukere dingen. Haha, grapje."

Klaas-Jan Huntelaar zei na afloop van AEK - Ajax dat een aantal Ajacieden nog wel even een feestje zou gaan vieren in de stad. "Hij kan dat zeggen, hij is wat ouder. Op die leeftijd mag dat wel, als je jonger bent is dat niet verstandig om te doen. Of we naar de club zijn gegaan? Dat mag je aan Klaas vragen, die zal daar ongetwijfeld antwoord op geven, haha."