Bijlow: 'Ik heb een nacht wakker gelegen van Ajax'

Bijlow: 'Ik heb een nacht wakker gelegen van Ajax'

30-11-2018 17:35 Laatste update: 17:52
40

Justin Bijlow heeft de rug gerecht na de wedstrijd tegen Ajax en is nu al een paar wedstrijden niet gepasseerd. Dat geeft de doelman van Feyenoord veel vertrouwen, vertelt hij aan FOX Sports.

Bijlow is sinds dit seizoen eerste keeper van Feyenoord 1 en begon uitstekend. In de wedstrijd tegen Ajax maakte hij echter een keepersfout, waarna hij veel kritiek kreeg. "Er wordt met een vergrootglas naar je gekeken. Zeker als jonge keeper", vertelt Bijlow.

Wedden

Meer odds

"Ik doe gewoon m'n eigen ding en let er niet zoveel op. Na Ajax krijg je gelijk alles over je heen. Daar heb ik een nacht van wakker gelegen. Daarna heb ik me gefocust op de volgende wedstrijd."

Feyenoord begon goed aan het seizoen, maar daarna zakten de Rotterdammers ver weg. "Het begon heel goed met de winst van de Johan Cruijff Schaal. Daarna ging het stukken minder. Zondag (tegen FC Groningen, red.) was het ook niet al te best, maar het resultaat is het belangrijkste. De eerste twintig minuten waar goed. Dat willen we zondag negentig minuten laten zien." Feyenoord treft PSV komende zondag.