Droomtransfer Jansen ketste af: Ik kan daar nog steeds heel kwaad over worden

Droomtransfer Jansen ketste af: "Ik kan daar nog steeds heel kwaad over worden"

Gepubliceerd: vrijdag 30 november 2018 om 18:35vr 30-11-2018 om 18:35

Anco Jansen denkt niet aan een winters vertrek bij FC Emmen. De aanvoerder richt zich op handhaving met de promovendus en kán daarom niet eens vertrekken. Ook vertelt hij over een afgeketste transfer naar Celtic.

"In de voetballerij kun je niet plannen, dus dat ben ik nu ook niet van plan", vertelt Jansen in een uitgebreid interview met RTV Drenthe. "Voorlopig heb ik het erg naar m'n zin. Er zijn duidelijke gesprekken geweest. Iedereen weet hoe het gaat. Wat er gaat gebeuren, weet ik niet. Ik zit lekker bij Emmen en richt me op handhaving. Uitsluiten kun je niets, maar mijn doel is handhaven. Dan kun je niet vertrekken."

Jansen speelde in Turkije al eens voor Boluspor. "Ik wil graag nog een keer in het buitenland spelen. Dat is geen droom, maar wel een ambitie. Daar heb ik wel een goed seizoen in de Eredivisie voor nodig. Een voorkeur? Turkije zou voor de hand liggend zijn, omdat ik daar al heb gespeeld en een goede indruk heb achtergelaten. We zien het wel, ik heb echt geen flauw idee."

Toen Jansen bij De Graafschap speelde, boorde de club hem een droomtransfer naar Celtic door de neus. De Superboeren konden het niet eens worden over de transfersom. "Ik was al in Glasgow. Dat is een zwart hoofdstuk van mijn voetbalcarrière. Ik heb het er ook niet graag meer over. Het werd me ontnomen. Ik kan daar nog steeds heel kwaad over worden."

Hieronder het hele interview met Jansen

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws