Fluitconcerten en 'schaam je kapot' bij 'ereronde' FC Twente: 'Natuurlijk terecht'

Fluitconcerten en 'schaam je kapot' bij 'ereronde' FC Twente: 'Natuurlijk terecht'

Gepubliceerd: vrijdag 30 november 2018 om 23:53vr 30-11-2018 om 23:53

Wout Brama en FC Twente hadden vrijdagavond, al dan niet tijdelijk, de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie kunnen grijpen, maar kwamen bedrogen uit. De Eredivisie-degradant uit Enschede ging in de eigen Grolsch Veste met liefst 2-5 onderuit tegen Jong Ajax.

FOX Sports-interviewer Leo Oldenburger merkte op dat Brama wél een goede wedstrijd speelde. De routinier heeft hier echter zijn bedenkingen bij. "Ik heb er ook geen reet aan", reageert hij. "Ik vind zelf ook niet dat ik goed gespeeld heb. Verdedigend was het misschien wel goed, maar aan de bal kon het nog veel beter."

Na afloop van de pijnlijke nederlaag maakten de spelers nog een rondje om de supporters te bedanken. Het leverde echter fluitconcerten en 'schaam je kapot' op. "Dat is natuurlijk pijnlijk. Tijdens de wedstrijd hebben ze zich nog redelijk rustig gehouden, maar daarna krijg je een reactie die natuurlijk terecht is", aldus Brama. "Eigenlijk mogen we thuis helemaal niet verliezen. Of het nou tegen Jong Ajax, TOP Oss of in de Eredivisie tegen AZ is."

Poll

Gaat FC Twente meedoen om promotie?

(3541 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws