Emmen-captain Jansen neemt teamgenoot de maat: Kan gewoon niet op dit niveau
Jansen en Klok in discussie (rechts op de foto)

Emmen-captain Jansen neemt teamgenoot de maat: "Kan gewoon niet op dit niveau"

Gepubliceerd: zaterdag 1 december 2018 om 20:57za 01-12-2018 om 20:57

FC Emmen-aanvoerder Anco Jansen prees zichzelf gelukkig met de 1-1 die de Eredivisie-promovendus meenam bij Vitesse. De Drenten kregen niet veel kansen in Arnhem, maar wisten te scoren bij een spaarzame uitval.

Toen FOX Sports-interviewer Toine van Peperstraten aan Jansen vroeg of hij gefeliciteerd wilde worden met het gelijkspel, reageerde de routinier dan ook bevestigend. "Ja, natuurlijk mag dat. Vitesse had ons in de eerste helft op een grotere achterstand kunnen zetten, maar ik denk dat we heel behoorlijk gevoetbald hebben. We hebben nog steeds moeite met kansen creëren, dus dan is het fijn dat die ene kans die we krijgen, er meteen in gaat."

Even dreigde het nog mis te gaan voor Emmen: rechtsback Gersom Klok vergreep zich aan Alexander Büttner, maar Bryan Linssen schoot de toegekende penalty hoog over. Jansen is hard voor Klok. "Dat kan gewoon niet op dit niveau, dat zijn man voor hem komt en dat hij hem gewoon neerlegt. Dat is kinderlijk. Mag ons niet overkomen na al die wedstrijden die we nu in de Eredivisie gespeeld hebben. Dit zou ons punten hebben gekost en dat moet maar eens afgelopen zijn."

Poll

Blijft FC Emmen in de Eredivisie?

(945 stemmen)

Plaats een reactie

zaterdag 1 december 2018 om 21:02
Dat zeg je tegen die jongen in de kleedkamer niet zo in de media!
Vind ik leuk
hendrikus +49
zaterdag 1 december 2018 om 21:09
Koop je eens een goede bril Anco is gewoon goed afgetraind .
Vind ik leuk
NvC +8650
zaterdag 1 december 2018 om 21:14
Ach wees blij Anco. Het cadeautje hebben ze niet uitgepakt, 1-1 gewoon een prima resultaat voor een degradatie kandidaat. 👌
Vind ik leuk
Kuip +10070
zaterdag 1 december 2018 om 21:20
Tsja, ‘op dit niveau’.......nu zit ik naar De Graafschap- PEC te kijken. De hele eredivisie is lachwekkend. Het is allemaal zo verschrikkelijk slecht. Ik sta nergens meer van te kijken. Ik vraag me werkelijk af wat al die clubs op de training doen.
Morgen maar naar de plaaatselijke amateurclub, 5e klasse. Dan zie ik vaak betere voetballers dan in de eredivisie. Ik zweer het. Echt waar.
Vind ik leuk
zaterdag 1 december 2018 om 21:32
Onzin
Vind ik leuk
stratumseind +195657
zaterdag 1 december 2018 om 21:29
Sommige dingen bespreek je tussen de stinkende voetbalsokken anco
Vind ik leuk
zaterdag 1 december 2018 om 21:54
Waarom nou je collega afbranden. Gersom maakte de overtreding nou eenmaal. Niet handig, maar ja. Klok verdiend dit niet. Het is een redelijk constante speler en zeker iemand die vele meters maakt. En op meerdere posities kan spelen en altijd aanspeelbaar is. Daar kan Anco nog een puntje aanzuigen. Laat hem maar commentaar leveren, zodra hij recht van spreken heeft.

Vind ik leuk
Geelswerhert +1118
zaterdag 1 december 2018 om 22:59
Die Anco Jansen moet gewoon z’n bakkes houden! Wat een mongool is dat in het veld zeg!! Prutser!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws