Fortuna-uitblinker praat bijna zijn mond voorbij: 'Er wordt altijd geïnformeerd'

Fortuna-uitblinker praat bijna zijn mond voorbij: 'Er wordt altijd geïnformeerd'

01-12-2018 23:26
6

Fortuna Sittard-middenvelder Mark Diemers heeft zich in zijn eerste half jaar in Limburg al aardig in de kijker gespeeld. De 25-jarige Leeuwarder liet na de wedstrijd tegen sc Heerenveen doorschemeren dat er beweging rondom zijn persoon is.

Diemers stond in de catacomben van het Abe Lenstra Stadion FOX Sports-verslaggever Cristian Willaert te woord. Deze suggereerde dat de clubs voor hem in de rij staan en dat hij tijdens de winterstop alweer weg kan. "Vanavond (zaterdag, red.) vond ik mezelf te slordig, dat mag me niet overkomen. Maar tot nu toe gaat het hartstikke goed. Als er in de winterstop iets moois voorbijkomt, dan gaan we kijken of dat iets is", aldus Diemers, die een glimlach niet kon onderdrukken.

Volgens Willaert was er sprake van een 'veelbetekenende' glimlach, maar de middenvelder ontkende dat er al concrete interesse is. "Als je het goed doet en je springt er als individu bovenuit, dan wordt er altijd geïnformeerd natuurlijk", gaf hij echter toe. De verslaggever vroeg nog door of er interesse vanuit Nederland of het buitenland was, maar Diemers hapte niet. "Nee, daar ga ik niet te veel over zeggen. Ik moet gewoon lekker door blijven gaan."