Van Hooijdonk: 'Ik weet niet wat er met Jörgensen aan de hand is'

Van Hooijdonk: 'Ik weet niet wat er met Jörgensen aan de hand is'

02-12-2018 14:20
7

Pierre van Hooijdonk denkt het ontbreken van Robin van Persie tegen PSV een hard gelag is voor Feyenoord. Met name buitenspeler Steven Berghuis zou de absentie van de captain kunnen voelen, zegt Pi-Air.

"Jorgensen speelt nu en is nog niet echt in vorm", zegt Van Hooijdonk bij de NOS. "Ik weet niet wat er aan de hand is, maar hij is verre van de Jörgensen die we kennen. Van Persie is samen met Berghuis meer een koppeltje dan Jörgensen en Berghuis."

Wedden

Meer odds

"We moeten het ook niet overdrijven, maar je merkt wel dat als Steven de eerste speler mag kiezen (naar wie hij speelt, red.) en Jörgensen en Van Persie staan daar, dat de keuze op Van Persie valt."

Justin Bijlow speelt zondagmiddag opnieuw een topwedstrijd voor Feyenoord. De doelman houdt Kenneth Vermeer sinds het begin van dit seizoen op de bank. "Men heeft gekozen voor Bijlow omdat ze echt vinden dat het een groot talent is. Bij de ontwikkeling van een jonge speler horen fouten. De kunst van het keepen is fouten maken op momenten dat het geen punten kost. Zover is hij nog niet. Belangrijke wedstrijd voor hem? Ja, zonder meer."