Van Leer 'vol verbijstering': 'Ik kijk daar niet eens meer naar, dan ga ik janken'

Van Leer 'vol verbijstering': 'Ik kijk daar niet eens meer naar, dan ga ik janken'

Gepubliceerd: dinsdag 4 december 2018 om 09:42di 04-12-2018 om 09:42

De 5-2 nederlaag tegen FC Groningen komt hard aan bij NAC Breda-doelman Benjamin van Leer. De Ajax-huurling wordt er moedeloos van en snakt naar een overwinning.

"Ik ben verbijsterd, ik weet het niet..., ik weet het echt niet... Ik heb geen antwoord klaar. Iedereen had het gevoel dat het vandaag ging gebeuren. En dan ineens is het boem, pats 2-2, 3-2, 4-2, 5-2", zegt Van Leer tegen BN De Stem. "We zitten diep. Het is frustrerend. Wat moet ik nog zeggen? Ik weet het ook niet. Moedeloos? Misschien wel, we verliezen elke week."

Naar andere clubs kijkt Van Leer niet. "Wat heb ik eraan? Ik weet niet wat de concurrentie gedaan heeft. Ik zat in de kleedkamer vol verbijstering. Hoe nu verder? We kunnen iedere week zeggen: we moeten doorgaan, we moeten doorgaan. Maar ja, uhhhm.... Het is geen vijf voor twaalf meer. Het is één voor twaalf. We verliezen met 5-2 van een directe concurrent. Dat is om te janken."

"Natuurlijk mogen de supporters klagen en zeggen: 'schaam je kapot'", vervolgt de sluitpost. "Ik weet niet of dit de grootste is, we hebben namelijk al heel wat teleurstellingen te verwerken gehad, maar deze komt keihard aan. Onverklaarbaar. Ik weet niet hoeveel tegengoals ik al heb, ik kijk er niet eens meer naar. Ik denk dat ik dan ga janken. Ik ben boos, teleurgesteld; alles bij elkaar."

Poll

Stelling: NAC is de grootste degradatiekandidaat

(1567 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws