'Prachtig als we hier nog één of twee seizoenen van Robben kunnen genieten'

'Prachtig als we hier nog één of twee seizoenen van Robben kunnen genieten'

05-12-2018 18:40 Laatste update: 19:21
39

Arjen Robben moet na dit seizoen terugkeren naar FC Groningen. Dat vinden alle supportersgroepen en sponsoren van de Eredivisie-club, die samen optrekken.

Robben is bezig aan zijn laatste jaar bij Bayern München en beraadt zich op zijn toekomst. Als het aan de Groningers ligt, speelt de 34-jarige aanvaller volgend seizoen in het Hitachi Capital Mobility Stadion. De supportersgroeperingen zetten verschillende acties op touw om te laten zien hoe welkom Robben in Groningen is.

"Dat zullen acties zijn waarmee wij hopen dat het zo'n groot bereik heeft dat Arjen het in München mee gaat krijgen", vertelt John de Jonge, voorzitter van de supportersvereniging, aan RTV Noord. "We willen laten zien dat Arjen in onze harten zit en van harte welkom is om terug te keren."

Vrijdag werd een brief gepubliceerd, waarin Robben wordt aangemoedigd om 'zijn hart te volgen'. De Jonge: "Arjen is natuurlijk een icoon van de jeugdopleiding en zijn terugkeer zal een boost geven aan iedereen die Groningen een warm hart toedraagt. Het zou prachtig zijn als we nog één of twee seizoenen van hem kunnen genieten."

Lees ook: Maatpak in Groningen, jaartje PSV of afbouwen in Amerika: de opties voor Robben