'FC Utrecht heeft een optie tot koop, misschien kunnen ze geld aan me verdienen'

'FC Utrecht heeft een optie tot koop, misschien kunnen ze geld aan me verdienen'

Gepubliceerd: donderdag 6 december 2018 om 09:48do 06-12-2018 om 09:48

Timo Letschert speelt mogelijk ook na de zomer nog voor FC Utrecht. De Domstedelingen hebben een optie tot koop bedongen op de verdediger, die dit seizoen wordt gehuurd van Serie A-ploeg Sassuolo. 

Letschert (25) vertelt dat in gesprek met fanmagazine Forza. De stopper heeft nog geen idee hoe zijn sportieve toekomst eruit ziet. "Ik heb door die twee blessures geleerd dat je niet te ver vooruit moet plannen in het voetbal", doelt hij op zijn zware knie- en schouderblessure van de afgelopen jaren. 

"Ik kijk van week tot week. Mijn doelstelling is fit blijven en veel spelen. Dan komen er echt wel mogelijkheden voor me. FC Utrecht heeft een optie tot koop, dus misschien gebeurt er iets in die richting of kan de club geld aan me verdienen als het allemaal heel goed loopt. Maar alles valt of staat met fit blijven."

Sassuolo betaalde in de zomer van 2016 een slordige drie miljoen euro aan Utrecht voor Letschert. In Italië heeft de oud-speler van Roda JC en FC Groningen een contract tot medio 2020. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Letschert de Nederlandse top aan?

(731 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws