Feyenoord 'onverslaanbaar' in deze vorm: 'Ik denk zelfs wereldwijd'

Feyenoord 'onverslaanbaar' in deze vorm: 'Ik denk zelfs wereldwijd'

Gepubliceerd: donderdag 6 december 2018 om 23:52do 06-12-2018 om 23:52

Laatste update: donderdag 6 december 2018 om 23:56do 06-12-2018 om 23:56

Robin van Persie maakte donderdagavond tegen VVV-Venlo na een ruime maand afwezigheid zijn rentree bij Feyenoord. De routinier was blij weer op het veld te staan in De Kuip.

Van Persie bekroonde zijn comeback met een treffer tijdens de 4-1 zege. "Ik ben erg opgelucht", vertelt de aanvaller aan FOX Sports. "Tegen PSV speelden we de eerste helft fantastisch voetbal, we speelden PSV eigenlijk gewoon helemaal weg. Ik ben erg blij dat we het een vervolg hebben kunnen geven, anders was het niets waard geweest."

VVV was van een andere orde dan PSV. "VVV zakte extreem in. Dan wordt het wel lastig en moet je forceren en creëren", aldus Van Persie. "Tonny (Vihena, red.) maakt een goede goal, Sam (Larsson, red.) is on fire. Die is lekker bezig nu. Dat zie je ook, die maakt zijn acties en gooit er zelfs trucjes uit. Je merkt dat hij goed in zijn vel zit. Dat is gewoon een bepaalde flow."

Volgens Sven van Beek is Feyenoord in deze vorm onverslaanbaar in de Eredivisie. "Ik denk zelfs wereldwijd, dat meen ik echt serieus", reageert Van Persie. "Als je zo speelt als in de eerste helft tegen PSV, dan maakt het echt niet uit tegen wie dat is, zelfs als Barcelona hier komt. Als je zo scherp en met zoveel druk vooruit speelt, maak je het hen ook moeilijk, daar geloof ik echt in."

Poll

Blijft Feyenoord vanaf nu foutloos tot de winterstop?

(2634 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws