Van den Brom: Als je dat dan ziet, denk je: jeetje mina, hoe is het mogelijk?

Van den Brom: "Als je dat dan ziet, denk je: jeetje mina, hoe is het mogelijk?"

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 11:59vr 07-12-2018 om 11:59

Laatste update: vrijdag 7 december 2018 om 12:04vr 07-12-2018 om 12:04

Bij AZ Alkmaar werd na de nederlaag tegen Willem II (0-2) 'crisisoverleg' gepleegd in de kleedkamer. Trainer John van den Brom wil van het woord 'crisis' echter niets weten.

"Hou op met je crisisberaad, man", aldus de coach tegenover De Telegraaf. "Alsjeblieft. Ik moet er om lachen. Dit zijn normale discussies. Natuurlijk doe je dat niet elke week zo lang na een wedstrijd. Maar na zo’n nederlaag is er altijd meer te bespreken dan als je fantastisch hebt gespeeld. Soms gebeuren dat soort dingen."

Volgens Van den Brom is het 'onvoorstelbaar' dat AZ tegen Willem II niet scoorde en met 2-0 verloor. "We zijn 34 keer in hun zestienmetergebied geweest en daar ontstonden 16 kansen uit. Als je dat dan ziet, denk je: jeetje mina, hoe is het mogelijk?"

Op bezoek bij Fortuna Sittard keert Ron Vlaar in ieder geval weer terug. Van den Brom verwacht een pittige wedstrijd. "Het is een team dat heel goed samenspeelt en de verdedigende organisatie goed bewaakt, met een blok van zes. Voorin hebben ze heel veel wisselingen, diepgang en scorend vermogen. (...) Het wordt een pittige wedstrijd voor ons."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws