Ajacieden blijven onverstoorbaar: 'Dat is een bijkomstigheid van goed presteren'

Ajacieden blijven onverstoorbaar: 'Dat is een bijkomstigheid van goed presteren'

Gepubliceerd: zaterdag 8 december 2018 om 19:08za 08-12-2018 om 19:08

Donny van de Beek verwacht niet dat Ajax zich laat afleiden door alle ophef rondom de club. De Ajacieden zijn in vorm en er wordt aan veel spelers getrokken, maar volgens Van de Beek houden de Amsterdammers hun focus.

Ondanks het feit dat Ajax de laatste weken goed presteert gaat er volgens Van de Beek niemand naast zijn schoenen lopen. "Dusan Tadic, Klaas-Jan Huntelaar, Daley Blind en Lasse Schöne zijn altijd bezig de boel scherp te houden en de ploeg bijeen te houden", tekent Het Parool op uit de mond van de middenvelder. "Dat is zelfs een grote kracht van ons dit seizoen: de eenheid in de ploeg."

"Het is toch prachtig als zulke clubs zich melden voor spelers van Ajax?", reageert Van de Beek op de transfergeruchten die rondom Frenkie de Jong spelen. "De keerzijde van het succes? Dat klinkt te negatief. Het is een bijkomstigheid van goed presteren. Iedereen in onze spelersgroep snapt hoe het werkt: dat we nu de focus moeten houden. We zitten in een flow en we moeten ons niet laten afleiden. Dit moeten we ons niet laten afpakken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws