Feyenoord denkt weer aan de landstitel: 'Het geloof was er bij de meesten weer'

Feyenoord denkt weer aan de landstitel: 'Het geloof was er bij de meesten weer'

Gepubliceerd: zondag 9 december 2018 om 09:01zo 09-12-2018 om 09:01

Wim Rijsbergen merkt dat het geloof in de landstitel na een week met twee overwinningen weer helemaal terug is bij Feyenoord. De sfeer rondom de Kuip is volgens de oud-speler van de Rotterdammers in vijf dagen volledig omgeslagen.

Feyenoord won op eigen veld achtereenvolgens van PSV (2-1) en VVV (4-1) en verkleinde de achterstand op de Eindhovenaren daarmee tot zeven punten. "Ik was deze week nog bij het Feyenoord-diner en daar was het geloof er bij de meeste mensen weer", vertelt Rijsbergen aan de NOS. "De mensen daar waren erg optimistisch."

"Je ziet bijvoorbeeld de opleving van Sam Larsson", vervolgt Rijsbergen. "Dat is wel echt een pluspunt en ook mooi om te zien. Ik was erg verrast hoe ze speelden tegen PSV. Als ze dat vaker kunnen brengen…"

Volgens de oud-speler van de Rotterdammers maakt Feyenoord nu een sterkere indruk op het veld. "Als je de wedstrijd tegen Groningen zag, die begonnen ze zó slecht. Dat is echt een verschil met de wedstrijden tegen PSV en VVV. Die instelling geeft de burger moed. Qua potentie is het bij Fyenoord wel iets minder dan bij Ajax en PSV. Maar je ziet het, ze kunnen er zomaar van winnen. Feyenoord blijft een topclub."

Poll

Gaat Feyenoord dit seizoen meedoen om de landstitel?

(1495 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws