Spalletti voert de druk op: 'Ze staan in de vaderlandse competitie ook hoger'

Spalletti voert de druk op: 'Ze staan in de vaderlandse competitie ook hoger'

10-12-2018 18:19
26

Luciano Spalletti denkt dat Internazionale het dinsdagavond niet cadeau gaat krijgen van PSV. De Italianen hebben een resultaat nodig tegen de Eindhovenaren om zich te kunnen plaatsen voor de knock-outfase van het miljardenbal.

Zelfs als de Nerazzurri winnen, zijn ze nog steeds afhankelijk van het resultaat bij het duel tussen Barcelona en Tottenham Hotspur. "Vergeet niet, we spelen tegen een ploeg die in pot drie zat", duidt Spalletti de kracht van PSV op de persconferentie. "Wij zaten in pot vier. Daar komt bij dat ze in de vaderlandse competitie ook hoger staan."

"Dit is de belangrijkste wedstrijd sinds ik hier ben", voert Spalletti de druk nog maar eens op. "Het is een feit dat we in een heel zware poule zitten. We zijn kalm, want we weten wat we moeten doen. PSV zal hier ook komen voor een goed resultaat, ze zullen de poule toch goed willen afsluiten."

De Eindhovenaren zijn uitgespeeld in Europa en spelen in Milaan alleen nog voor punten op de coëfficiënten-ranglijst en een geldbedrag. Voor Inter staat er dus een stuk meer op het spel. "We kijken alleen naar onze eigen wedstrijd. We slagen er in onze eigen wedstrijden al niet in om de concentratie te behouden."