Ten Hag: 'Zonde, ook gezien de persoonlijke verhouding die ik met hem heb'

Ten Hag: 'Zonde, ook gezien de persoonlijke verhouding die ik met hem heb'

11-12-2018 17:28 Laatste update: 17:39
42

Erik ten Hag vindt het enorm jammer dat Arjen Robben woensdagavond tijdens Ajax-Bayern München niet van de partij is. De trainer van de Amsterdammers zei dat tijdens een persconferentie in de Johan Cruijff Arena. Robben is geblesseerd. 

"Ik vind zijn afwezigheid vanuit meerdere oogpunten zonde. Als er nu toch één publieksspeler is in Nederland… Robben was toch de blikvanger in het laatste decennium in het Nederlandse voetbal", aldus Ten Hag, geciteerd door onder meer Ajax Life

"Hij is op leeftijd gekomen, maar hij is nog steeds ontzettend goed en dan is het ontzettend jammer dat hij er niet bij kan zijn. Het is spijtig voor hemzelf, maar ook gezien de persoonlijke verhouding die ik met hem heb, vind ik het jammer dat hij niet kan meespelen."

Ten Hag weet maar al te goed dat een Robben-in-vorm een groot gevaar was geweest voor Ajax, dat samen met Bayern strijdt om de eerste plek in Groep E. "Zo kun je het ook benaderen ja, maar aan de andere kant is het juist een uitdaging om tegen zo'n speler goed te spelen en die kans wordt ons nu ontnomen."

Lees ook: Peinzende Ten Hag: "Afwegingen die de laatste dagen door mijn hoofd spelen"

No Poll