'FC Utrecht-move onzeker: Van Seumeren laat niets meer van zich horen'

'FC Utrecht-move onzeker: Van Seumeren laat niets meer van zich horen'

Gepubliceerd: woensdag 12 december 2018 om 12:48wo 12-12-2018 om 12:48

Het is zeer de vraag of John van den Brom inderdaad topkandidaat is om bij FC Utrecht het stokje over te nemen van Dick Advocaat. Voetbal International meldt dat de oefenmeester na een eerste gesprek in stadion Galgenwaard niets meer gehoord heeft. 

Frans van Seumeren, grootaandeelhouder in stadion Galgenwaard, is volgens VI gecharmeerd van Van den Brom. De twee hadden een onderhoud over een mogelijke samenwerking. Er werd gesproken over een contract voor twee seizoenen, met de optie op een extra jaar. Van den Brom hoorde daarna echter niets meer van Van Seumeren. 

Eerder deze week werd bekend dat de voormalig trainer van onder meer Vitesse en ADO Den Haag afscheid neemt bij AZ. Het aflopende contract van Van den Brom wordt niet verlengd in Alkmaar. Beide partijen werden het daar samen over eens. Utrecht staat momenteel onder leiding van Dick Advocaat, die een verbintenis heeft tot komende zomer. Onder Advocaats hoede is Utrecht opgeklommen naar de vierde plaats op de Eredivisie-ranglijst. 

Het is volgens VI 'niet gezegd dat Advocaat langer wil blijven', maar de Hagenaar heeft ook 'geen signalen van FC Utrecht ontvangen dat de club rond is met een andere trainer.'

Lees ook: 'Concurrentie voor Van den Brom: ook Rutten, Steijn én Advocaat in beeld'

Poll

Wat moet FC Utrecht doen?

(1156 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws