'Ik heb in mijn loopbaan nog nooit zoveel verloren, elke week een klotegevoel'

'Ik heb in mijn loopbaan nog nooit zoveel verloren, elke week een klotegevoel'

Gepubliceerd: woensdag 12 december 2018 om 17:12wo 12-12-2018 om 17:12

Mitchell te Vrede beleeft een moeizaam seizoen. Persoonlijk gaat het prima, want de spits was al zeven keer trefzeker in de Eredivisie, maar zijn werkgever NAC Breda staat na vijftien speelronden op een gedeelde laatste plaats in de Eredivisie.

"Ik ben niet ontevreden over mijn prestaties", reageert Te Vrede bij Omroep Brabant op zijn zeven doelpunten. "Ik maak mijn goaltjes en ik probeer hard te werken voor het team. Het minste wat je kunt doen is hard werken. Ik ben daar niet vies van."

Toch zijn er soms frustraties. "Natuurlijk zijn die er als je dan weer net de bal niet krijgt. Maar ik moet proberen om het rustpunt in het team te zijn door de bal vast te houden. Daar moet ik mee bezig zijn." Waarom het nog niet loopt? "Ik denk doordat wij in de eerste seizoenshelft niet altijd een team zijn geweest."

"Ik heb in mijn loopbaan nog nooit zoveel verloren, daardoor sta je elke week wel met een klotegevoel op de training", vervolgt Te Vrede, die afgelopen zondag eindelijk weer eens won met NAC (2-1 tegen Vitesse). "De supporters zijn er telkens voor ons. Daar moeten we kracht uit halen."

Poll

Gaat NAC zich rechtstreeks handhaven dit seizoen?

(5198 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws