Update: Müller klimt in de pen en verontschuldigt zich bij Tagliafico

Update: Müller klimt in de pen en verontschuldigt zich bij Tagliafico

Gepubliceerd: donderdag 13 december 2018 om 12:22do 13-12-2018 om 12:22

Laatste update: donderdag 13 december 2018 om 13:23do 13-12-2018 om 13:23

Thomas Müller heeft na afloop van Ajax - Bayern München tevergeefs contact gezocht met Nicolás Tagliafico. Bij zijn kamikaze-actie was geen opzet in het spel, bezweert de Duitse aanvaller.

Müller liep kort voor middernacht naar de spelersbus van Bayern, toen hij werd aangesproken door een Duitse journalist van de Beierse krant TZ. "Het was natuurlijk geen opzet", reageerde hij. Müller draaide zich vervolgens om en meldde zich bij de Ajax-kleedkamer om zich te verontschuldigen bij Tagliafico. De Argentijn was echter al verdwenen.

Scheidsrechter Clement Turpin trok ruim een kwartier voor tijd rood voor Müller, die werd bestraft voor een karatetrap op het hoofd van Tagliafico. De linksback van Ajax moest worden gehecht, maar kon de wedstrijd wonder boven wonder wel hervatten. Ajax - Bayern eindigde vervolgens in een 3-3 gelijkspel. De Duitsers zijn daardoor winnaar van groep E in de Champions League.

Update 12.22: Via Twitter heeft Müller donderdagmiddag zijn excuses aangeboden aan Tagliafico voor zijn onbesuisde actie. 'Via deze weg wil ik me graag verontschuldigen', schrijft de vedette van Bayern. 'Mijn actie was onopzettelijk. Hoop dat het goed gaat.' Tagliafico accepteerde de verontschuldigingen van de Duitser. 'Het gaat goed, bedankt!'

Poll

Was het een bewuste overtreding van Müller op Tagliafico?

(6205 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws