'Spalletti moet Inter-ontslag vrezen na debacle tegen PSV, opvolger staat klaar'

'Spalletti moet Inter-ontslag vrezen na debacle tegen PSV, opvolger staat klaar'

Gepubliceerd: donderdag 13 december 2018 om 10:36do 13-12-2018 om 10:36

Laatste update: donderdag 13 december 2018 om 10:57do 13-12-2018 om 10:57

Luciano Spalletti staat volgens Italiaanse media onder druk bij Internazionale. De Champions League-uitschakeling tegen PSV wordt de trainer aangerekend.

PSV hield Inter dinsdagavond op een 1-1 gelijkspel, waardoor de Italianen na de winterstop uitkomen in de Europa League. Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport, Corriere della Sera en Tuttosport pakken donderdagochtend uit met het nieuws dat Spalletti de Kop van Jut is, al ligt een ontslag op korte termijn niet voor de hand.

Wel moet Spalletti vrezen dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen in Stadio Giuseppe Meazza. Het heeft alles te maken met de aanstelling van algemeen directeur Giuseppe Marotta. Hij wordt naar verwachting deze week gepresenteerd en wil mogelijk een eigen trainer meenemen. Antonio Conte, met wie hij drie landstitels won bij Juventus, wordt genoemd.

Een andere optie zou Diego Simeone zijn. De Argentijnse baas van Atlético Madrid heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ooit aan de slag wil bij zijn oude club Inter. Daarnaast wordt José Mourinho opgevoerd. Hij komt alleen in beeld als Manchester United met hem breekt. Mourinho leidde Inter in 2010 naar de treble.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws