'HEMA-spits' Parami (24) neemt verrassend besluit: bekerheld stopt per direct

'HEMA-spits' Parami (24) neemt verrassend besluit: bekerheld stopt per direct

Gepubliceerd: zaterdag 15 december 2018 om 23:09za 15-12-2018 om 23:09

Amateurspits Maikey Parami zet per direct een punt achter zijn voetbalcarrière. De 24-jarige spits van Tweede Divisie-club Rijnsburgse Boys zal voor altijd herinnerd worden aan de winnende bekergoal die hij in 2016 namens VVSB tegen FC Den Bosch maakte.

De amateurs uit Noordwijkerhout haalden hierdoor de halve finale van de beker en Parami groeide uit tot cultheld. De matchwinner liet na de wedstrijd weten dat hij de volgende ochtend weer bij de HEMA werd verwacht, waar hij destijds stageliep: het leverde hem de bijnaam 'HEMA-spits' op.

Zaterdagmiddag viel Parami nog in bij Rijnsburgse Boys, dat met 4-1 verloor bij IJsselmeervogels. Het zal voorlopig Parami's wapenfeit op een voetbalveld zijn: De Uien maakten twintig minuten na afloop bekend dat de spits met onmiddellijke ingang gaat stoppen. "In verband met zijn privésituatie", liet trainer Wilfred van Leeuwen weten aan FOX Sports. Die privésituatie betreft een studie die Parami gaat oppakken en die hij niet kan combineren met zijn voetbalcarrière.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws