Wild gerucht van The Mirror: Mourinho wil wintertransfer van 'splijtzwam' Pogba

Wild gerucht van The Mirror: Mourinho wil wintertransfer van 'splijtzwam' Pogba

16-12-2018 00:09 Laatste update: 00:16
42

Manchester United wil meewerken aan een vertrek van Paul Pogba, beweert The Mirror zaterdagavond. Volgens de Britse boulevardkrant wil manager José Mourinho graag van de Fransman af, omdat hij een te dominante factor in de kleedkamer en een splijtzwam binnen de selectie zou zijn.

Naar verluidt willen The Red Devils deze transferwinter nog cashen voor Pogba: geïnteresseerde clubs kunnen zich vanaf 1 januari melden op Old Trafford. Volgens The Mirror heeft zaakwaarnemer Mino Raiola al contacten gelegd tussen Manchester United en Pogba's oude club Juventus. De verloren zoon moet samen met Cristiano Ronaldo bijdragen aan het grote doel van De Oude Dame: het winnen van de Champions League.

Manchester United lijkt bereid om zaken te doen met de Italianen, mits ze een tegenprestatie leveren in de vorm van een speler die de omgekeerde weg bewandelt. Linksback Alex Sandro en middenvelder Miralem Pjanic zouden op het lijstje van Mourinho staan.

Pogba vertrok in 2012 transfervrij van Manchester United naar Juventus, maar werd vier jaar later teruggekocht voor 105 miljoen euro, destijds een mondiaal transferrecord. Dit seizoen verloopt moeizaam voor de Fransman, die al meerdere keren in conflict is geraakt met Mourinho.