'Worden twee lastige wedstrijden voor ons, vooral thuis is Ajax heel goed'

'Worden twee lastige wedstrijden voor ons, vooral thuis is Ajax heel goed'

17-12-2018 14:47 Laatste update: 14:53
46

Emilio Butragueño denkt dat Real Madrid een zware kluif gaat krijgen aan Ajax. Volgens de oud-speler van Real Madrid is Ajax een zeer goed voetballende ploeg, die zeer gemotiveerd zal zijn tegen De Koninklijke.

"Het zal voor hun een uitdaging en een grote motivatie zijn om tegen de Champions League-winnaar te spelen", stelt hij op de website van Real Madrid. "We weten zeker dat we twee lastige wedstrijden voor de boeg hebben en dat we op ons best moeten zijn om ons te kwalificeren voor de kwartfinale."

Butragueño is te spreken over wat Ajax tot nu toe heeft laten zien. "Ajax speelt heel goed dit seizoen. Ze hebben een mix van jeugd en eravring, kenden een geweldige groepsfase en werden bijna eerste. Ze hebben een geweldige speelstijl, willen graag de bal hebben en zijn aanvallend ingesteld. Een beetje zoals wij. Het wordt bepalend wie er controle over de wedstrijd krijgt."

Volgens de huidige voorzitter van de raad van bestuur van De Koninklijke zal vooral de eerste wedstrijd zwaar worden. "Vooral thuis zijn ze sterk. We zullen daar een goed resultaat moeten halen, zodat we ons met de steun van Bernabéu kunnen kwalificeren voor de kwartfinale."

No Poll