'Amrabat-scenario' dreigt voor genegeerde Ayoub: 'Moet-ie mee om leren gaan'

'Amrabat-scenario' dreigt voor genegeerde Ayoub: 'Moet-ie mee om leren gaan'

Gepubliceerd: dinsdag 18 december 2018 om 12:52di 18-12-2018 om 12:52

Feyenoord-bankzitter Yassin Ayoub moet oppassen dat hij in Rotterdam-Zuid 'geen tweede Sofyan Amrabat wordt'. Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher namens Voetbal International, zei dat maandagavond bij voetbaltalkshow Veronica Inside. 

Zondag onbrak Ayoub in de wedstrijdselectie van Feyenoord. "Ayoub is eerder al disciplinair gestraft, nu zat hij ook weer niet bij de selectie vanwege een blessure. Hij moet oppassen dat hij geen tweede Amrabat wordt", aldus Krabbendam.

Ayoub lijkt slecht om te kunnen gaan met het feit dat hij wekelijks op de bank zit. "Hij speelt niet! Als je gewend bent om elke wedstrijd te spelen, dan bij Feyenoord komt en er op het middenveld altijd dezelfde namen staan... Als je niet aan de beurt komt, dan moet je daar mee om leren gaan", vindt Krabbendam. 

Afgelopen zomer werd Ayoub (24) transfervrij aangetrokken door Feyenoord. Dit seizoen stond de middenvelder nog geen enkele keer in de basis in de Eredivisie. Ayoub viel acht keer in en deed in totaal 111 minuten mee. 

Amrabat verkaste in 2017 van FC Utrecht naar Feyenoord, maar maakte een jaar later alweer de overstap naar Club Brugge. In De Kuip kwam de middenvelder amper aan spelen toe. 

Poll

Hoort Ayoub in de Feyenoord-basis?

(4273 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws