Update: Sánchez ontkent weddenschap met Rojo rondom ontslag Mourinho

Update: Sánchez ontkent weddenschap met Rojo rondom ontslag Mourinho

22-12-2018 09:00 Laatste update: 09:00
28

The Sun blijft smeuïge verhalen delen rond het ontslag van manager José Mourinho bij Manchester United. Volgens de Britse boulevardkrant stuurde Alexis Sánchez een appje naar zijn teamgenoten, waaruit bleek dat hij een weddenschap had gewonnen.

Sánchez deelde vol trots mede dat hij gelijk had wat betreft het ontslag van Mourinho en dat teamgenoot Marcos Rojo hem twintigduizend pond schuldig is (22.000 euro). 'Ik zei het je! Een beetje geduld is alles wat er voor nodig is. Rojo, je bent me 20k schuldig', valt te lezen in het bericht, dat in handen is van The Sun.

Sánchez is niet de eerste United-ster die allerminst rouwig is om het vertrek van Mourinho. Onder aanvoering van Paul Pogba werd na het nieuws al groot feest gevierd in de kleedkamer, schreef de boulevardkrant donderdag. 'He f***ed with the wrong baller', riep de Fransman daarbij. Het feit dat Sánchez wedde op een ontslag van zijn manager, zal desondanks slecht vallen bij de clubleiding.

Dat de met zijn vorm worstelende Chileen overhoop lag met de Portugees was al enige tijd bekend. Overigens stuurde Sánchez het bericht vanuit Chili, waar hij zijn verjaardag vierde. De aanvaller is herstellende van een hamstringblessure, maar op foto's is te zien dat hij aan het paardrijden is. Ook dat vindt The Sun opvallend.

Update 22-12 08.56 uur: Alexis Sanchez ontkent het verhaal dat hij gewed zou hebben met Marcos Rojo om het ontslag van Mourinho. Op zijn Twitter-account zegt de Chileen dat hij Mourinho juist dankbaar is voor het feit dat hij hem in 'de beste ploeg ter wereld' liet spelen.