In het kort: NAC strikt oud-Feyenoord-bestuurder als directeur; Makkelie VAR op WK

In het kort: NAC strikt oud-Feyenoord-bestuurder als directeur; Makkelie VAR op WK

21-12-2018 15:57
5

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Real Madrid zonder Asensio tegen Al Ain
Real Madrid moet het tijdens de finale van het WK voor clubs tegen Al Ain doen zonder Marco Asensio. De aanvaller blijft met een blessure aan zijn dijbeen aan de kant. Tijdens de halve finale tegen Kashima Antlers viel hij geblesseerd uit. 

Edelenbos nieuwe interim-directeur NAC Breda
NAC Breda heeft Nicole Edelenbos aangesteld als de nieuwe interim-directeur. Zij volgt de vertrekkende Justin Goetzee op. De 56-jarige zakenvrouw gaat vanaf 7 januari aan de slag bij de club uit Breda. In het verleden was ze onder meer bestuurder bij Feyenoord. Tussen 1998 en 2000 was ze al directieadviseur van NAC.

Makkelie VAR bij finale WK voor clubs
Danny Makkelie is door de FIFA aangesteld als videoscheidsrechter bij de finale van het WK voor clubs tussen Al Ain en Real Madrid. De Nederlandse arbiter wordt door de UEFA gezien als één van de beste videoscheidsrechters van het moment. De wedstrijd van zaterdag staat onder leiding van de Amerikaan Jair Marrufo.