VoetbalPrimeur Elftal van de Eerste Seizoenshelft: doelman

VoetbalPrimeur Elftal van de Eerste Seizoenshelft: doelman

24-12-2018 12:00 Laatste update: 12:01
82

De eerste seizoenshelft in de Eredivisie zit erop en dus is het weer hoog tijd om het beste elftal van de eerste competitiehelft samen te stellen! De komende periode bepalen jullie welke spelers tot de beste XI van de Eredivisie tot nu toe horen. We trappen af met de doelmannen! 

Voor de positie van doelman hebben we vijf keepers genomineerd waar jullie op kunnen stemmen. In de poll onder het bericht is er de mogelijkheid om een stem uit te brengen. De sluitpost met het hoogste aantal stemmen krijgt een plek in de beste XI van de eerste seizoenshelft van 2018/19. Dit zijn de vijf genomineerden. 

Jeroen Zoet (PSV)
Trotse winterkampioen met PSV. Stond elke minuut onder de lat in competitieverband. Betrouwbaar en sterk op de lijn. In zeventien competitieduels - zestien zeges! - incasseerde PSV slechts acht doelpunten. 

André Onana (Ajax)
Samen met PSV stak Ajax er met kop en schouders bovenuit op de Nederlandse velden. Achterin geven de Amsterdammers zelden iets weg. Onana lijkt dit seizoen een volgende stap te hebben gezet in zijn ontwikkeling. De Kameroener heerst over zijn strafschopgebied. Ook in de Champions League uitstekend. 

Justin Bijlow (Feyenoord)
Maakte in de Johan Cruijff Arena, tijdens Ajax-Feyenoord, een knullige fout. Herstelde zich in de weken daarna prima. De pas twintigjarige Bijlow laat zien dat hij met recht tot de grootste keeperstalenten van Nederland wordt gerekend. 

Lars Unnerstall (VVV-Venlo)
Mocht Zoet komende zomer de stap naar het buitenland maken, dan heeft PSV z'n opvolger reeds in huis. Unnerstall werd afgelopen zomer door de Brabantse topclub vastgelegd. Dit seizoen doet Unnerstall het op huurbasis uitstekend in Venlo. 

Alexei Koselev (Fortuna Sittard) 
Promovendus Fortuna is met een plek in het linkerrijtje na zeventien speelrondes misschien wel dé revelatie van dit seizoen. Dat is voor een belangrijk deel te danken aan zomeraanwinst Koselev. De Moldavische goalie behoort wekelijks tot de uitblinkers. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie