FC Groningen heeft wederom beet en presenteert versterking: Past bij mij

FC Groningen heeft wederom beet en presenteert versterking: "Past bij mij"

24-12-2018 15:08
33

Thomas Bruns maakt op huurbasis de overstap van Vitesse naar FC Groningen. De deal wordt maandagmiddag bevestigd door de Trots van het Noorden. Bruns sluit in januari aan bij de selectie van trainer Danny Buijs. 

Bruns (26) kwam dit seizoen amper aan de bak in Arnhem. Hij wilde graag vertrekken. De middenvelder heeft zin in zijn uitstapje naar Groningen. "De afgelopen periode heb ik er veel met Mike te Wierik over gesproken", doelt Bruns op het digitale thuis van z'n nieuwe club op zijn voormalig ploeggenoot bij Heracles Almelo. Te Wierik is tegenwoordig aanvoerder van FC Groningen.

Wedden

Meer odds

"Ik heb mijn keuze op gevoel gemaakt. FC Groningen is een volksclub, waar hard werken en normaal doen voorop staan. Dat past bij mij. We gaan na de winterstop alles op alles zetten en knallen."

Allround 
Technisch manager Ron Jans is blij dat Groningen er in is geslaagd om Bruns aan te trekken. "Bruns is een allround middenvelder, die zich al meerdere jaren heeft bewezen in de Eredivisie. Bij Vitesse komt hij te weinig aan spelen toe en wij denken dat we zijn kwaliteiten en ervaring goed kunnen gebruiken. Het is mooi dat we vanaf het nieuwe jaar over Thomas kunnen beschikken."

Groningen heeft géén optie tot koop bedongen bij Vitesse. Bij Iliass Bel Hassani was dat wél het geval. Eerder op de dag werd zijn komst al bekendgemaakt