LIVE: Liverpool, Man City, Tottenham en Man United in actie op Boxing Day

LIVE: Liverpool, Man City, Tottenham en Man United in actie op Boxing Day

26-12-2018 15:25
34

Op Boxing Day in Engeland staan dit jaar een paar heerlijke wedstrijden op het programma. Vanaf 16.00 uur komen titelkandidaten Liverpool, Manchester City en Tottenham Hotspur allemaal in actie. Ole Gunnar Solskjaer maakt met Manchester United zijn rentree op Old Trafford. 

De Noorse manager beleefde enkele dagen geleden een heerlijk debuut als manager van The Red Devils. Cardiff City werd met 5-1 verslagen. Woensdag komt laagvlieger Huddersfield Town op bezoek in Manchester. Bij de gasten staat Terence Kongolo in de basis. 

Koploper Liverpool, dat vier punten voor staat op Manchester City, speelt op Anfield tegen Newcastle United. Virgil van Dijk is uiteraard van de partij. Ook collega-international Georginio Wijnaldum staat in de basis. 

City verloor zaterdag in eigen huis met 3-2 van Crystal Palace. Op Boxing Day staat het lastige uitduel met Leicester City op het programma. Spurs speelt op Wembley tegen Bournemouth. Nathan Aké moet Harry Kane van scoren zien af te houden. 

Om 18.15 uur wordt Brighton & Hove Albion - Arsenal gespeeld. Het toetje van de dag is Watford-Chelsea. Die wedstrijd begint om 20.30 uur. 

Opstellingen

Man City: Ederson, Danilo, Stones, Laporte, Delph, Gundogan, De Bruyne, Sane, Bernardo, Sterling en Agüero

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Shaqiri, Salah, Firmino en Mané

Man United: De Gea, Dalot, Jones, Lindelof, Shaw, Fred, Matic, Pogba, Mata, Lingard en Rashford. 

Spurs: Lloris, Walker-Peters, Alderweireld, Foyth, Rose, Sissoko, Winks, Moura, Eriksen, Son en Kane