'Hij was de favoriet binnen Feyenoord om opvolger Van Bronckhorst te worden'

'Hij was de favoriet binnen Feyenoord om opvolger Van Bronckhorst te worden'

27-12-2018 07:00
54

De aanstelling van Peter Bosz bij Bayer Leverkusen is een tegenvaller voor Feyenoord. De Telegraaf beweert namelijk dat de oefenmeester een belangrijke kandidaat was om komende zomer de opvolger te worden van Giovanni van Bronckhorst.

Dat valt te lezen in de donderdageditie van het dagblad. De toekomst van Van Bronckhorst in Rotterdam-Zuid is ongewis. Zijn contract loopt komende zomer af. 'Van Bronckhorst moet in de winter de grootste knoop doorhakken. Wacht hij op het oordeel van de club of neemt hij zelf een besluit over een vertrek? Daarbij kan ook een heel interessant scenario optreden als de meest succesvolle coach van Feyenoord straks aangeeft dat hij hoe dan ook wil doorgaan', schrijft De Telegraaf. 

Wedden

Meer odds

Achter de schermen wordt rekening gehouden met een afscheid, weet de krant. 'De vraag is alleen of Feyenoord in staat is een trainer binnen te halen die meer uit het elftal kan halen dan Van Bronckhorst, nu Peter Bosz bij Bayer Leverkusen heeft getekend. Hij was de favoriet voor iedereen binnen Feyenoord om een eventuele vacature in de zomer te vullen.'

Bosz werd zondag gepresenteerd in Leverkusen. Hij was in het verleden speler én technisch directeur van Feyenoord. In het seizoen 2016/17 stond Bosz aan het roer bij Ajax.